News Flash:

Supa cu carne si taitei

12 Decembrie 2011
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu carne si taitei
Ingrediente: 2 buc. piept de pui 3 morcovi o ceapa o telina Delikat taitei ulei apa piper sare Mod de preparare: Se curata si se spala legumele. Se pun apa la fiert intr-o oala. Cand incepe sa dea in clocot, se adauga ceapa intreaga, morcovii taiati in patru si telina taiata in bucati mai mari. Cand sunt aproape fierte, se pune pieptul de pui si se potriveste gustul cu Delikat. Legumele fierte se scot apoi din supa, cu exceptia unui morcov si a unui sfert de telina. Taiteii, fierti separata, se pun in oala, se adauga sare si piper si se lasa sa mai dea un clocot. Dupa ce se stinge focul se presara patrunjel verde. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan morcovi ceapa pui mexican piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1116 viz    0 com
2744 viz    0 com
1123 viz    0 com
1293 viz    0 com
973 viz    0 com
3167 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1456 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017198 (s)