News Flash:

Supa cu carne si ghimbir

22 Martie 2012
1143 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu carne si ghimbir
Ingrediente:

500 g pulpe de pui taiate fasii
150 g boabe de porumb
1 lingura ulei de masline
1 l supa de pui
3 cepe verzi
1 bucatica de ghimbir dat prin razatoare
2 catei de usturoi
2 lingurite ulei de susan

Mod de preparare:

Calim puiul, usturoiul, ceapa si ghimbirul in jur de 5 minute. Apoi adaugam uleiul de susan, supa si 700 ml de apa rece. Cand incepe sa fiarba dam focul la minim si lasam asa 5 minute. Adaugam boabele de porumb si mai lasam sa fiarba 15 minute. Presaram coriandru pe deasupra si servim.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cepe verzi ghimbir usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1801 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024490 (s)