News Flash:

Supa cu carne si galuste

8 Decembrie 2011
868 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu carne si galuste
Ingrediente: 1 kg carne de pui cu tot cu os 2 buc. cartofi 2 buc. morcov 1 buc. pastarnac 1 buc. telina 1 buc ceapa 1 buc. ardei mic 2 l de apa boabe de piper sare Galuste de gris : 4 linguri de gris 1 ou 1/2 llingurita de ulei putina sare Mod de preparare: Se pune la fiert carnea de pui in apa rece, cu putina sare, la foc mic. Din cand in cand se spumeaza. Dupa ce carnea a fiert se pun legumele curatate si se lasa in continuare pe foc, pana fierb si acestea. Apoi se strecoara printr-o sita marunta toata supa si se fierb galustele in ea. Galuste: Intr-un castron se bate oul cu putina sare si ulei, apoi se adauga grisul. Compozitia este potrivita atunci cand furculita lasa urme pe fundul castronului cand se amesteca. Cu o lingura se ia din compozitie si se pune in supa. Se lasa pe foc pana cand se ridica deasupra galustele. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi fasole ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3079 viz    0 com
2137 viz    0 com
1909 viz    0 com
1070 viz    0 com
1181 viz    0 com
2322 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023710 (s)