News Flash:

Supa cu carne de vita

17 Noiembrie 2012
1543 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

400 g carne de vita
2 buc. gat de vita (sau rasol)
1 patrunjel (radacina)
2 morcovi
1 telina mai mica
1 gulie mai mica
1 dovlecel
1 rosie mai mare
1 ardei rosu
patrunjel verde
sare

Mod de preparare:

Oasele impreuna cu carnea taiata cubulete le punem la fiert in apa rece (dupa ce le-am spalat in prealabil). Cand da in clocot supa spumam si apoi lasam sa fiarba la foc mic o ora. Adaugam legumele spalate, curatate si taiate felii sau cubulete. Pentru un aspect mai frumos puteti sa le taiati unele felii, altele cubulete. Lasam sa fiarba si cand carnea este fiarta scoatem oasele, luam carnea de pe ele si o punem inapoi in supa taiata bucatele. Potrivim de sare. Servim cu patrunjel verde tocat deasupra.

Supa cu carne de vita
recomandata de Amalia.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rasol patrunjel morcovi telina gulie dovlecel rosie ardei rosu sare supa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1503 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013995 (s)