News Flash:

Supa cu carne de rata

28 Octombrie 2011
1326 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu carne de rata
Ingrediente: 500 g carne de rata 150 g faina 1 ou 200 g ceapa 150 g ardei 100 g telina 200 g morcovi 50 g radacina de patrunjel 300 g rosii 1 legatura patrunjel sare Mod de preparare: Se framanta un aluat din faina cernuta, ou, sare si aproximativ 60 ml apa calduta. Se intinde aluatul pe planseta, apoi se ruleaza si se taie fasii subtiri. Se lasa taiteii sa se usuce. Carnea de pasare se portioneaza si se pune la fiert in 1,5 l apa cu putina sare. Se curata legumele si se rad. Se adauga legumele in oala in care fierbe carnea. Rosiile se oparesc, se decojesc si se paseaza. Se pun taiteii sa fiarba in supa. Dupa 5 minute, se toarna sucul de rosii. Se sareaza supa, se mai lasa sa dea in cateva clocote. Se scoate carnea si se portioneaza. Se toarna supa in farfurii si se presara patrunjelul tocat marunt. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina sos barbeque telina ardei ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1131 viz    0 com
1281 viz    0 com
1100 viz    0 com
1569 viz    0 com
1539 viz    0 com
1422 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1661 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017603 (s)