News Flash:

Supa cu carne de rata

28 Octombrie 2011
1232 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Supa cu carne de rata
Ingrediente: 500 g carne de rata 150 g faina 1 ou 200 g ceapa 150 g ardei 100 g telina 200 g morcovi 50 g radacina de patrunjel 300 g rosii 1 legatura patrunjel sare Mod de preparare: Se framanta un aluat din faina cernuta, ou, sare si aproximativ 60 ml apa calduta. Se intinde aluatul pe planseta, apoi se ruleaza si se taie fasii subtiri. Se lasa taiteii sa se usuce. Carnea de pasare se portioneaza si se pune la fiert in 1,5 l apa cu putina sare. Se curata legumele si se rad. Se adauga legumele in oala in care fierbe carnea. Rosiile se oparesc, se decojesc si se paseaza. Se pun taiteii sa fiarba in supa. Dupa 5 minute, se toarna sucul de rosii. Se sareaza supa, se mai lasa sa dea in cateva clocote. Se scoate carnea si se portioneaza. Se toarna supa in farfurii si se presara patrunjelul tocat marunt. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina sos barbeque telina ardei ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1077 viz    0 com
1164 viz    0 com
1015 viz    0 com
1495 viz    0 com
1433 viz    0 com
1344 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1455 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016989 (s)