News Flash:

Supa cu carne de pui si telina

22 Noiembrie 2011
1129 Vizualizari | 1 Comentarii
Supa cu carne de pui si telina
Ingrediente: carne de pui 1 pastarnac 2 morcovi 1 ceapa 1 telina mica taitei sare Mod de preparare: Se spala bine carnea si se pune la fiert in apa rece. Se adauga legumele si putina sare sau baza de alimente (vegeta). Se spumeaza cu grija. Cand este gata fiarta carnea si legumele se scot si zeama se strecoara. Separat se fierb taiteii dupa indicatiile de pe ambalaj. Cand sunt gata fierti se clatesc cu apa rece, pentru a opri gatirea lor. Se adauga taiteii in supa si se potriveste de sare. Deasupra se presara patrunjel. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

funghi porcini ceapa telina
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1114 viz    0 com
958 viz    1 com
1003 viz    0 com
913 viz    0 com
947 viz    0 com
1009 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1788 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015779 (s)