News Flash:

Supa cu carne de pui si taitei subtiri

24 Octombrie 2012
3794 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pui
200 g taitei subtiri
1 catel de usturoi
1 ceapa
2 morcovi tocati
2 fire de telina verde tocata
1 foaie de dafin
2 linguri patrunjel tocata

Mod de preparare:

Intr-o oala punem la fiert in 2 l de apa puiul, ceapa, usturoiul, morcovii, telina si verdeata. Dupa ce da in clocot (si indepartam spuma acumulata la suprafata), reducem focul la minim si lasam sa fiarba timp de 2 ore. Strecuram supa si o punem din nou in oala. Lasam puiul sa se raceasca un pic si apoi indepartam carnea de pe oase. Punem oasele la fiert in supa inca o ora. Strecuram din nou si lasam sa se raceasca. Punem supa la frigider peste noapte. Dimineata indepartam grasimea adunata la suprafata si punem supa la incalzit adaugand si sare. Punem pastele fierte in castronel, punem cate un polonic de supa si carnita maruntita si presaram un pic de patrunjel pe deasupra.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pui taitei subtiri usturoi ceapa morcovi telina verde patrunjel oala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1658 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021230 (s)