News Flash:

Supa cu carne de pui si soia

29 August 2012
2700 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pui rumenit la gratar
500 ml consomme de pui
1 lingura ulei de masline
4 cepe verzi tocate
500 ml supa de pui
420 g boabe de porumb dulce
175 g taitei
2 linguri sos de soia

Mod de preparare:

Indepartam carnita de pe oase si tocam carnea in bucatele. Incingem ulei intr-o oala la foc mediu. Punem ceapa la calit timp de 2 minute si apoi adaugam consomme si supa. Dupa ce da in clocot, reducem focul la minim si adaugam taiteii. Dupa 3 minute adaugam  porumbul, puiul si sosul de soia, mai lasam sa fiarba timp de doua minte si apoi punem in castronele.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cepe verzi taitei oase castronele
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1121 viz    0 com
1570 viz    0 com
2190 viz    0 com
3968 viz    0 com
1813 viz    0 com
2538 viz    0 com
2222 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012518 (s)