News Flash:

Supa cu carne de pui si paste

8 Septembrie 2011
1079 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu carne de pui si paste
Ingrediente: 1 pui taiat in 8-10 bucati 1 pachet de paste 8 cani de supa de pui 2 morcovi curatati si taiati marunt o ceapa tocata marunt 2 teline taiate 3 catei de usturoi 2 lingurite de cimbru tocat Mod de preparare: Prima data se spala bine carnea de pui, apoi se sareaza si se pipereaza. Se prajeste aproximativ 8-10 minute cu o lingurita de ulei. Se pune zeama de pui si se lasa la fiert la foc mic. Vasul se acopera cu un capac. Se lasa timp de 20 de minute. Puiul fiert se dezoseaza si se taie in bucati mici. Zeama se lasa sa se raceasca, se adauga ceapa, morcovul, telina si cimbrul si se pune la fiert pana se inmoaie legumele, aproximativ 8 minute. Se adauga pastele, patrunjelul si carnea de pui. Dupa 5 minute, se potriveste de sare si piper. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi patrunjel tocat ceapa telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1480 (s) | 36 queries | Mysql time :0.022810 (s)