News Flash:

Supa cu carne de pui si linte

1 Decembrie 2011
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu carne de pui si linte
Ingrediente: 100 g linte 200 g pui 100 g ciuperci 1 cubulet de unt 1 ceapa medie 1 morcov mare 1/2 de telina 1 l supa de pui 2 linguri de vin alb sec 1 lingurita de cimbru 1 frunza de dafin Mod de preparare: Mai intai se curata si se spala bine legumele. Spoi se taie marunt ciupercile, morcovul, telina si ceapa. Untul se topeste intr-o oala de 3 l la foc mediu, se adauga legumele taiate si putina apa, cam 50 ml. Dupa vreo 5 minute, cand incep sa se inmoaie, amestecand din cand in cand, se pune vinul, supa, dafinul si cimbrul. Se da focul la mic, se acopera oala si se lasa sa fiarba cam 30 de minute pana se inmoaie legumele. Intre timp se frige puiul intr-o tigaie de teflon, cu putina sare. Dupa ce se taie in bucatele de 2-3 cm, se pune lintea in oala de supa si se lasa inca 40 de minute sa fiarba, tot cu capac. Se verifica din cand in cand sa nu scada prea mult si se completeaza cu apa daca este nevoie. La final se verifica daca mai trebuie sare. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt ciuperci patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

980 viz    0 com
1552 viz    0 com
2331 viz    0 com
1421 viz    0 com
1589 viz    0 com
1233 viz    0 com
1385 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026004 (s)