News Flash:

Supa cu carne de pui si leustean

9 Septembrie 2011
1567 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu carne de pui si leustean
Ingrediente: carne de pui 2 cartofi mari 2 morcovi 1 pastarnac 100 g paste fainoase mai mici 1 telina mica 1 ceapa frunze de leustean frunze de patrunjel ulei sare boia Mod de preparare: Carnea bine spalata se pune la fiert in apa rece cu sare. Se spumeaza de cate ori este cazul. Legumele se curata si se taie in cubulete. Se pune intr-o cratita morcovul, telina si pastarnacul si se calesc cu 4-5 linguri de ulei. Dupa ce s-a spumat zeama de carne, se adauga legumele calite, ceapa intreaga si se lasa la fiert la foc mic. Se sareaza dupa gust. Ceapa cand a fiert se scoate din oala. Cand sunt aproape gata, se adauga cartofii si se lasa la fiert in continuare. Separat pastele fainoase se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se adauga peste supa si se mai lasa sa dea cateva clocote. Intre timp intr-o craticioara mica se pune 1 lingura de  ulei si se incalzeste, se adauga 1 lingurita de boia, se amesteca repede si se stinge cu 2 polonice de supa. Se lasa pe foc sa dea 2-3 clocote si se toarna peste restul de supa. Se ia oala de pe foc si se pun frunzele de leustean intregi de preferat proaspete. Se acopera cu capacul timp de cateva minute. Inainte de servire se scot frunzele si se arunca. Se presara frunze de patrunjel tocat marunt. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofic slaninuta ceapa morcovi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1639 (s) | 27 queries | Mysql time :0.018497 (s)