News Flash:

Supa cu carne de pui si dovleac

16 Noiembrie 2011
906 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu carne de pui si dovleac
Ingrediente: 500 g carne de pui 200 g orez 50 g unt 1 ceapa 1 bucata telina 1 morcov 1 bucata de praz 1 kg dovleac 10 pastai de cardamom (optional) 4 linguri ulei de porumb 8 boabe de piper negru piper sare Mod de preparare: Intr-o oala se pun carnea, ceapa, telina, morcovul si boabele de piper intr-o oala si se acopera cu 3 litri de apa. Se fierb la foc mic, pana cand carnea este moale. Apoi se strecoara si se pastreaza carnea si zeama de supa. Dovleacul se curata de coaja si seminte si se taie in cuburi nu foarte mari. Prazul se curata si i se taie partea alba in rondele nu foarte groase. Untul si uleiul se incalzesc intr-o cratita mare). Se pun pastaile de cardamom si se prajesc putin. Se adauga dovleacul si prazul, se amesteca bine si se calesc cam 3-4 minute. Se pune un capac si se lasa la foc mic, pana ce dovleacul se inmoaie putin (cam 5 minute). In timpul acesta fierbe orezul in restul de zeama, pana ce se inmoaie. Se scoate carnea de pui de pe oase si se rupe in fasii. Se pune dovleacul cu tot cu zeama intr-o oala mare. Se scot pastaile de cardamom. Se transforma totul intr-o pasta cu ajutorul blenderului vertical. In pasta de dovleac se pun supa si orezul care a fiert in ea. Se adauga carnea si se potriveste de sare si piper. Supa se serveste cu putin piper. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotgrafie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

delikat unt telina branza asiago dulceata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1030 viz    0 com
1049 viz    0 com
896 viz    0 com
1484 viz    0 com
936 viz    0 com
1343 viz    0 com
1101 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1802 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027168 (s)