News Flash:

Supa cu carne de porc

3 Ianuarie 2012
1293 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Supa cu carne de porc
Cristina ne prezinta astazi reteta Supa cu carne de porc (tonjiru).

Ingrediente:


morcov
ridiche daikon (*1) sau gulie sau... fara
cartofi taro curatati (*2) sau cartofi taiati in 4 sau 8 (depinde de marime)
pastai
ciuperci
praz
Cam cate 50-70 g din fiecare, la care am adaugat aprox. 100 g carne de porc

Mod de preparare:


Morcovul, daikon-ul si carnea le-am taiat feliute. Pastaile, in doua, prazul rondele. Ciupercile le-am lasat intregi ca erau mici. Toate, exceptand pastaile si prazul, le-am calit intr-o lingura de ulei. Apoi am turnat peste ele 600 ml dashi (sau apa) fierbinte si le-am lasat sa fiarba pana s-au patruns bine legumele. Am adaugat si pastaile si prazul si am mai lasat sa fiarba cam 5 minute.
Separat, peste 2 linguri de miso am turnat putina supa din oala de pe foc si am amestecat pana s-a dizolvat bine. Am turnat-o peste legumele fierte si am mai lasat sa dea in 2-3 clocote.

(*1) daikon este o ridiche de culoare alba si lunga. Marimile sunt diferite, dar cea mai des folosita pe aici este destul de mare... cam peste 30-40 cm lungime si diametrul de peste 6-7 cm
(*2) taro (in japoneza satoimo) este un soi de cartof. Sunt mai multe soiuri: rotunzi, lungi, ovali...
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Supa_cu_carne_de_porc1
morcov ridiche daikon gulie cartofi taro cartofi pastai ciuperci praz
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1457 viz    0 com
1510 viz    0 com
2792 viz    0 com
1172 viz    0 com
4193 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1701 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019849 (s)