News Flash:

Supa cu carne de porc

3 Ianuarie 2012
1360 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu carne de porc
Cristina ne prezinta astazi reteta Supa cu carne de porc (tonjiru).

Ingrediente:


morcov
ridiche daikon (*1) sau gulie sau... fara
cartofi taro curatati (*2) sau cartofi taiati in 4 sau 8 (depinde de marime)
pastai
ciuperci
praz
Cam cate 50-70 g din fiecare, la care am adaugat aprox. 100 g carne de porc

Mod de preparare:


Morcovul, daikon-ul si carnea le-am taiat feliute. Pastaile, in doua, prazul rondele. Ciupercile le-am lasat intregi ca erau mici. Toate, exceptand pastaile si prazul, le-am calit intr-o lingura de ulei. Apoi am turnat peste ele 600 ml dashi (sau apa) fierbinte si le-am lasat sa fiarba pana s-au patruns bine legumele. Am adaugat si pastaile si prazul si am mai lasat sa fiarba cam 5 minute.
Separat, peste 2 linguri de miso am turnat putina supa din oala de pe foc si am amestecat pana s-a dizolvat bine. Am turnat-o peste legumele fierte si am mai lasat sa dea in 2-3 clocote.

(*1) daikon este o ridiche de culoare alba si lunga. Marimile sunt diferite, dar cea mai des folosita pe aici este destul de mare... cam peste 30-40 cm lungime si diametrul de peste 6-7 cm
(*2) taro (in japoneza satoimo) este un soi de cartof. Sunt mai multe soiuri: rotunzi, lungi, ovali...
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Supa_cu_carne_de_porc1
morcov ridiche daikon gulie cartofi taro cartofi pastai ciuperci praz
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1529 viz    0 com
1636 viz    0 com
2883 viz    0 com
1254 viz    0 com
4319 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1493 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017131 (s)