News Flash:

Supa cu branza topita si usturoi

21 Noiembrie 2011
3966 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu branza topita si usturoi
Ingrediente: 2 cuburi branza cu smantana 1 lingura faina 2 linguri margarina 1 catel usturoi smantana 2 cuburi supa de pui sare Mod de preparare: Se unge o oala cu usturoi, se pune margarina, iar cand aceasta s-a topit, se adauga faina. Se lasa sa se rumeneasca putin, iar apoi se toarna apa. Se lasa pe foc 5 minute. Dupa ce a clocotit, se pun concentratul de pui, branza si sare dupa gust. Dupa ce mai clocoteste putin se drege cu smantana si se presara patrunjel verde. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar nerafinat retete vegetariene faina branza sarata smantana sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1006 viz    1 com
1048 viz    0 com
946 viz    0 com
982 viz    0 com
1057 viz    0 com
1000 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1750 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022285 (s)