News Flash:

Supa cu branza cu mucegai

22 Iulie 2011
1153 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu branza cu mucegai
Ingrediente: 1,5 kg rosii coapte curatate, taiate sferturi si curatate de seminte 2 catei de usturoi tocat 2 linguri de ulei vegetal 1 praz tocat 1 morcov tocat 1 l supa de pui 125 g branza cu mucegai faramitata 3 linguri frisca cateva frunze de busuioc proaspat 250 g de bacon calit si tocat sare Mod de preparare: Se preincalzeste cuptorul la o temperatura de 200 C. Rosiile se asaza intr-un vas de iena care sa de la cuptor pentru 35 de minute. Intr-o oala mare se incinge uleiul peste care se adauga prazul si morcovul, asezonand cu sare si piper. Se gatesc la foc mic amestecand des timp de 10 minute. Apoi se adauga supa de pui si rosiile de la cuptor. Se aduce la fierbere, dupa care se da focul mic si se lasa 20 de minute. Se adauga branza cu mucegai, smantana si busuiocul. Supa se lasa la racit, dupa care se paseaza cu blenderul. Supa-crema obtinuta se reincalzeste fara a aduce la fierbere. Se serveste fierbinte, adaugand bacon in fiecare bol de supa. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii fasole gorgonzola caju banana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

983 viz    0 com
1079 viz    0 com
2411 viz    0 com
2741 viz    0 com
2514 viz    0 com
1319 viz    1 com
2574 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1728 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022264 (s)