News Flash:

Supa cu branza Brie si piept de pui

18 Noiembrie 2013
1334 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 ml lapte
100 ml smantana de gatit
600 ml supa concentrata de pui
1 piept pui fiert si taiat fasii
2 linguri faina
2 linguri unt
2 catei usturoi
100 g frunze de spanac rupte in bucati
1/2 ardei gras tocat
1/2 ceapa tocata marunt
2 linguri ulei de masline
200 g branza Brie taiata in bucati

Mod de preparare:

Caleste ceapa si ardeiul in ulei incins, pe foc mediu, cu putina sare, timp de 6-8 minute, pana cand se inmoaie. Adauga spanacul si usturoiul tocat marunt. Apoi untul si odata ce se topeste pune si faina, amestecand repede. Pune fasiile de pui, laptele si supa concentrata. Lasa totul sa dea in clocot si abia apoi bune bucatile de Brie, amestecand pana cand se topesc.

Incorporeaza smantana si lasa supa sa dea in clocot la foc mare, amestecand din cand in cand pentru ca branza sa nu se lipeasca de baza oalei. Odata ce a dat in clocot, lasa focul mic si acopera cu un capac. Fierbe-o  timp de 25-30 de minute si serveste-o fierbinte.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza brie retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1929 viz    0 com
1603 viz    0 com
1677 viz    0 com
5042 viz    0 com
6851 viz    0 com
1675 viz    0 com
1273 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1704 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019387 (s)