News Flash:

Supa cu bacon si conopida

10 Noiembrie 2011
971 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu bacon si conopida
Ingrediente: 600 g conopida (buchetele) 1 cana paste penne 4 felii bacon tocate 1 ceapa tocata 1 morcov 1 dovlecel 3 tulpini de telina 400 g rosii taiate cubulete 1 lingura busuioc tocat 1 lingura ulei de masline 1 l supa de vita Mod de preparare: Se incinge uleiul in oala si se pune ceapa si bacon la calit 5 minute. Se adauga dovlecelul taiati cubulete, morcovul, telina si conopida. Se mai lasa 5 minute amestecand ocazional. Se adauga rosiile, supa de vita si 2 cani de apa rece. Se acopera vasul cu un capac si se da in clocot, apoi se reduce focul si se mai fierbe 20 de minute. La final se adauga pastele si se asezoneaza cu sare. Se mai lasa 10-15 minute la fiert si la final se adauga si busuiocul. Se serveste calda. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

conopida paste caju rosii bruschete placinte apricon brandy
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015000 (s)