News Flash:

Supa cu aripioare de pui si rosii

14 Noiembrie 2013
3246 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 aripioare de pui
o cutie de rosii maruntite
1 morcov
1 ardei gras
o ceapa
1 ou
sare
patrunjel

Mod de preparare:

Se pune apa la fiert pentru supa. Cand incepe sa fiarba se adauga aripioarele de pui. Dupa cateva minute, se taie cubulete morcovul, ardeiul gras, ceapa si se pun la fiert cu aripioarele. Dupa ce legumele au fiert, se completeaza supa cu rosiile maruntite si se presara sare dupa gust. Se lasa la fiert pentru inca 10-15 de minute, dupa care supa este gata. Se adauga un ou batut si pe deasupra se presara patrunjel.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1988 viz    0 com
1751 viz    0 com
1739 viz    0 com
5225 viz    0 com
6923 viz    0 com
1716 viz    0 com
1314 viz    0 com
963 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1633 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019187 (s)