News Flash:

Supa cu ardei umpluti

13 Septembrie 2011
2853 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu ardei umpluti
Ingrediente: 600 g carne tocata amestec 1 kg ardei potriviti 3 cepe 150g orez 2 legaturi marar 1 kg rosii 4-5 linguri pasta de tomate 2 linguri ulei vegeta zahar piper sare Mod de preparare: Mai intai se spala toate legumele. Apoi se curata ardeii de cotoare, de seminte si nervuri si se cresteaza cu cutitul in cruce la fund (pentru a iesi aerul la fiert). Orezul se spala si se lasa in apa rece. Ceapa se curata se toaca marunt si se pune la calit in 2 linguri de ulei intr-o tigaie. Cand devine sticloasa, se adauga orezul scurs si 2 linguri pasta tomate si se mai fierbe 5 minute. Se condimenteaza cu vegeta si se lasa la racit. Intr-un castron se amesteca carnea tocata cu ceapa si orezul racite, cu mararul tacat marunt, cu sare si piper, se amesteca bine si se lasa la frigider 30 minute. Se poate adauga si 1-2 oua in compozitie. Se umplu ardeii cu compozitia obtinuta si se preseaza bine sa se umple bine. Se pot aseza capacele de rosii deasupra. Se pun la fiert intr-o oala cu apa si putina sare, sa ii acopere cu 2-3 cm pentru 30 minute. Rosiile se curata de pielita, se toaca marunt si se adauga in oala. Se pun si 3 linguri pasta tomate si se mai fierbe 20 munute. Se potriveste de gust punand zahar si sare si este gata. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei umpluti carne tocata ardei delikat branza framantata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1651 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022878 (s)