News Flash:

Supa cu anghinare si conopida rumenita

29 August 2011
895 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu anghinare si conopida rumenita
Ingrediente: 1 conopida mare 4 bucati anghinare 3 catei de usturoi, de marime medie 400 ml de zeama de legume 200 ml smantana light zeama de la 1 lamaie frunze proaspete de cimbru sare piper negru ulei de masline Mod de preparare: Intr-o tigaie adanca se pune conopida spalata si rupta in buchetele mici, 2-3 minute pana se imbiba bine de ulei, apoi se asaza intr-o tava la cuptor inca 10 minute, pana devine aurie. In uleiul ramas in tigaie se adauga usturoiul taiat marunt, anghinarea bucatele, sare, piper si zeama de legume si se lasa pe foc inca 10 minute. Se adauga conopida rumenita si apoi se transfera amestecul, dupa ce s-a racit, in blender, pana se obtine o pasta lichida. Se pune din nou pe foc, 2-3 minute, apoi se adauga smantana light, cimbru proaspat si se opreste focul. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

smantana light preparate microunde conopida ghebe piper negru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1113 viz    0 com
1171 viz    0 com
1217 viz    0 com
2814 viz    0 com
929 viz    0 com
1148 viz    0 com
2070 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017071 (s)