News Flash:

Supa cruda de sfecla cu iaurt

19 Martie 2014
1837 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 g sfecla rosie (conserva) taiata cubulete
1 ceapa rosie tocata
1 catel de usturoi zdrobit
35 g firimituri de paine alba
750 ml supa de legume
2 linguri capere
2 linguri ulei de masline
1 lingura otet de vin rosu
140 g iaurt natur
1 lingura marar tocat

Mod de preparare:

Intr-un blender procesam sfecla, ceapa, usturoiul si caperele. Adaugam firimiturile de paine si mai amestecam putin. Intr-un alt vas combinam supa cu ulei si otet si apoi turnam amestecul obtinut peste crema de sfecla. Procesam in blender pana obtinem o supa crema fina. Adaugam sare dupa gust si lasam la rece timp de 15 minute. Intre timp amestecam intr-un bol iaurtul cu marar si adaugam putin sare. Supa se serveste rece cu crema de iaurt si crutoane.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa supa cruda supa sfecla
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1581 viz    0 com
2108 viz    0 com
1774 viz    0 com
1514 viz    0 com
1405 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1660 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019340 (s)