News Flash:

Supa-crema “ecologista” cu crutoane

17 Mai 2011
965 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema cu crutoane
Ingrediente: 2 buc. praz o legatura ceapa verde jum. ceapa uscata sau o ceapa mica o legatura usturoi verde 500 g spanac 1-2 buc. salata verde 1-2 buc. ardei gras sau capia de culoare verde un borcan de mazare patrunjel verde tocat 2 linguri ulei de masline sare de mare piper nucsoara 5 felii de paine pentru crutoane ardei iute Mod de preparare: Prazul se curata, se taie capatul alb de la varf si capatul gros cu multe frunze, se spala si se taie rondele. Ceapa uscata, ceapa verde si usturoiul verde se curata, se spala si se toaca marunt. Spanacul si salata verde se spala si se lasa la scurs. Ardeiul gras sau capia se spala, se indeparteaza cotorul, semintele si se taie fideluta. Mazarea proaspata sau congelata se spala, se pune la fiert impreuna cu ardeiul, prazul, ceapa si usturoiul. Daca mazarea este fiarta in prealabil (la borcan), se adauga abia dupa ce ardeiul, ceapa si usturoiul au fiert si se mai fierb cateva minute impreuna. In momentul in care mazarea, ceapa, usturoiul, ardeiul au fiert se adauga spanacul si salata. Dupa ce au fiert suficient, se vor pasa foarte bine, iar supa-crema obtinuta se va strecura pentru a se obtine o supa-crema fina. Se vor adauga 2 linguri de ulei de masline, sare de mare, piper dupa gust, se presara un pic de nucsoara, putina apa fiarta sau supa de legume dupa caz (in functie de consistenta dorita) si se mai reincalzeste putin. La sfarsit se presara patrunjel tocat dupa gust si se serveste cu crutoane si ardei iute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

crutoane busuioc batoanr spanac
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1197 viz    0 com
2707 viz    0 com
1131 viz    0 com
1067 viz    0 com
1536 viz    0 com
1230 viz    0 com
851 viz    0 com
2793 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1752 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020037 (s)