News Flash:

Supa-crema de usturoi cu smantana

9 Decembrie 2011
3619 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de usturoi cu smantana
Ingrediente: 2 baghete feliate 2 linguri cascaval ras 2 linguri de faina o capatana de usturoi o ceapa 250 gr smantana grasa nucsoara o lingura suc de lamaie o lingura de oregano 750 ml de supa de zarzavat piper sare Mod de preparare: Se topeste untul  intr-o aoal, apoi se pun la calit ceapa, tocata cat mai marunt, si usturoiul, taiat in bucati mai mici. Cand ceapa si usturoiul sunt aurii, se pun faina, smantana si supa de legume/zarzavat. Compozitia se omogenizeaza bine, se da focul la minim si se lasa in jur de 20 de minute. Intr-o tigaie anti-aderenta se rumenesc feliile de bagheta, fara ulei. Cand supa e gata fiarta, se ia oala de pe foc, se potriveste de piper si sare, se pun nucsoara, zeama de lamaie si se trece toata compozitia prin blender, pentru a deveni cat mai cremoasa. Se tapeteaza 4 boluri de supa, mai largi, cu felii de bagheta si se pune supa-crema de usturoi. Inainte de servire se presara cascavalul ras si se dau bolurile la cuptor pana cand supa devine aurie. La sfarsit se pune putin oregano. sursa reteta: gastronomie.ele.ro sursa fotografie: gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene cascaval usturoi cafea daneza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1297 viz    0 com
977 viz    0 com
3179 viz    0 com
2248 viz    0 com
2601 viz    0 com
1147 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1590 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022665 (s)