News Flash:

Supa-crema de usturoi cu crutoane

11 Ianuarie 2012
2902 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2-4 capatani de usturoi
3 cartofi mici taiati cubulete
1,5 litri supa de legume (baza de mancaruri sau cuburi dizolvate în apa)
200 ml smantana lichida
crutoane, pentru servit
piper
sare
 
 Mod de preparare:
 
 Pregateste o supa de legume (morcov, telina, ceapa, pastarnac, sare, piper), iar cand e gata, pastreaza doar zeama, telina si pastarnacul. Fierbe cartofii în supa de legume pana se înmoaie, adauga apoi adauga toti cateii de usturoi si fierbe-i pentru 3-4 minute. Ia oala de pe foc, adauga smantana lichida treptat si, folosind un blender vertical, paseaza totul. Mai lasa supa pe foc daca o preferi mai groasa.
Serveste cu crutoane (cubulete de paine stropite cu ulei de masline si rumenite la cuptor). Vei avea aproximativ 4 portii de supa gustoasa. Merge perfect si cu paine de secara (finn crisps) bucati.

sursa reteta si fotografie: Supa-crema de usturoi

Citeste si Cum sa coci usturoiul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Supa-crema_de_usturoi_cu_crutoane2
usturoi cartofi smantana lichida crutoane piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016199 (s)