News Flash:

Supa-crema de spanac cu smantana

4 Septembrie 2013
2310 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr spanac
200 ml lapte
200 ml supa de legume sau pui
25 gr unt
1 buc praz
1 catel usturoi
2 linguri smantana
sare,
piper

Mod de preparare:

Tocam prazul si usturoiul si le calim in unt pana se inmoaie. Stingem cu supa (eu am pus supa de pui) si fierbem 10 minute. Adaugam spanacul oparit cateva minute in apa fiarta apoi scurs, laptele si smantana si mai fierbem 15 minute. Punem apoi totul in blender pana obtinem o crema. Decoram cu smantana si servim cu paine prajita.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac usturoi smantana piper blender paine prajita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1696 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019157 (s)