News Flash:

Supa-crema de spanac cu rozmarin si crutoane

5 Decembrie 2013
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

doua cesti de crutoane
doua linguri de ulei de masline extravirgin
2 catei de usturoi, tocat
doua linguri de rozmarin, tocat marunt
o lingura unt la temperatura camerei
o ceapa medie, tocata
1/4 lingurita de sare
piper negru, dupa gust
doua cani de cartofi rosii, taiati cubulete
4 cesti de apa
1 kg de spanac

Mod de preparare:

Amesteca crutoanele, uleiul, un catel de usturoi si o lingura de rozmarin intr-un vas de dimensiuni medii pana ce se intrepatrund bine. Coace apoi crutoanele pana ce devin crocante si aurii.

Topeste untul intr-o tigaie mare, apoi adauga ceapa, celalalt catel de usturoi, rozmarinul, sarea si piperul, in timp ce continui sa amesteci. Dupa 5 minute, adauga si cartofii, iar dupa 3 minute adauga apa. Continua, la foc mediu, pana da in clocot. La final adauga spanacul si mentine supa pe foc inca 10 minute. Dupa ce s-a racit putin, amesteca cu grija cu un mixer.

Supa-crema de spanac si crutoane, servita in zilele friguroase, te ajuta sa te incalzesti si, in plus, asigura organismului vitaminele si mineralele de care acesta are nevoie pentru a lupta impotriva bolilor de sezon. De asemenea, servita inaintea felului principal, supa te ajuta sa mananci mai putin, deci sa-ti mentii silueta.
 
sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020538 (s)