News Flash:

Supa-crema de sfecla rosie IV

20 Octombrie 2011
2802 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de sfecla rosie IV
Ingrediente: 1 sfecla rosie mica 3 cartofi 2 morcovi frunze de telina 1 ceapa 1 radacina de patrunjel 1 cubulet de unt sare Mod de preparare: Se pune la fiert ceapa intreaga, morcovii, patrunjelul, sfecla rosie si frunzele de telina. Cand legumele sunt aproape fierte, se pun si cartofii. Se lasa sa fiarba, apoi se scot legumele si se racesc. Dupa aceea se paseaza cu mixerul vertical, se toarna supa peste legume si cubuletul de unt, se potriveste de sare si se serveste cu crutoane. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


retete vegetariene cartofi telina sos barbeque unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5958 viz    0 com
4454 viz    0 com
3952 viz    0 com
938 viz    0 com
2123 viz    0 com
2381 viz    0 com
2782 viz    0 com
1369 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1728 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022666 (s)