News Flash:

Supa-crema de sfecla rosie III

26 Septembrie 2011
966 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de sfecla rosie
Ingrediente: 2 sfecle rosii, 120 g iaurt, 1 cartof, 1 ceapa rosie, 1 lingura ulei de masline, sare, piper. Preparare: Cureti legumele, le tai cubulete si le pui la fiert. Dupa ce au fiert, le mixezi pe toate, adaugi ulei de masline, sare si piper dupa gust si le amesteci. O poti servi cu o lingura de iaurt si cu crutoane de pâine integrala.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

crutoane mere
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

872 viz    0 com
1142 viz    0 com
1072 viz    0 com
2315 viz    0 com
9716 viz    0 com
1402 viz    0 com
1084 viz    0 com
1076 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1514 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013518 (s)