News Flash:

Supa-crema de sfecla rosie III

26 Septembrie 2011
1012 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de sfecla rosie
Ingrediente: 2 sfecle rosii, 120 g iaurt, 1 cartof, 1 ceapa rosie, 1 lingura ulei de masline, sare, piper. Preparare: Cureti legumele, le tai cubulete si le pui la fiert. Dupa ce au fiert, le mixezi pe toate, adaugi ulei de masline, sare si piper dupa gust si le amesteci. O poti servi cu o lingura de iaurt si cu crutoane de pâine integrala.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

crutoane mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

902 viz    0 com
1168 viz    0 com
1136 viz    0 com
2348 viz    0 com
10851 viz    0 com
1465 viz    0 com
1138 viz    0 com
1142 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1879 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019135 (s)