News Flash:

Supa crema de sfecla rosie II

6 Iulie 2011
960 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de sfecla rosie II
Ingrediente: 2 sfecle rosii potrivite 2 cepe 2 morcovi 2 cartofi jumatate de telina o lamaie mica tarhon (un varf de lingurita) patrunjel crutoane aromate Mod de preparare: Se curata legumele, se taie cubulete si se pun la fiert in cca. 2,5 litri de apa cu sare. Legumele fierte se scurg si se paseaza in blender. Piureul astfel obtinut se subtiaza cu zeama in care au fiert legumele, pana se obtine consistenta dorita. Se pune pe foc si se mai da cateva clocote. La final se adauga zeama de la o lamaie mica, verdeata si 2-3 catei de usturoi, pisati si frecati cu putin ulei. Se serveste supa calda, alaturi de crutoane aromate. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: ?http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole amidon alimentar telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1190 viz    0 com
1040 viz    0 com
974 viz    0 com
1189 viz    0 com
977 viz    0 com
917 viz    0 com
1168 viz    0 com
1136 viz    0 com
2348 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1669 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013464 (s)