News Flash:

Supa-crema de sfecla rosie cu smantana

24 Aprilie 2012
3720 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de sfecla rosie cu smantana
Ingrediente:

3 sfecle rosii de marime medie
3 morcovi
3 cepe
½ telina
1 cub de unt
1 pastarnac
3 linguri ulei de masline
1 cana de smantana
leustean
piper proaspat macinat
patrunjel

zeama si coaja de lamaie (dupa gust)

Mod de preparare:

Se taie cuburi si se pun la fiert sfecla, morcovii, ceapa, telina si pastarnacul. Se adauga un cub de unt si cateva linguri de ulei de masline, sare marina si piper proaspat macinat. Dupa ce au fiert, legumele se paseaza, apoi se pun leustean, 1 cana de smantana, patrunjel, zeama de lamaie dupa gust si coaja rasa de la o lamaie. Se serveste impreuna cu un bol de cartofi fierti cu lamaie si rozmarin proaspat.

sursa: casamea.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfecle rosii morcovi cepe telina unt pastarnac smantana leustean piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3030 viz    0 com
6850 viz    0 com
1601 viz    0 com
2469 viz    0 com
3100 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1366 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013029 (s)