News Flash:

Supa-crema de rosii, morcovi si ardei

6 Decembrie 2011
3327 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de ardei morcovi si rosii
Ingrediente: 1 cartof 2 peperoni proaspeti sau in otet 3 ardei grasi rosii 1-2 rosii 2 morcovi 1 ceapa 50 g telina 1 pastarnac unt cat o nuca 1 lingurita zahar frunze de spanac frunze de patrunjel paprika 150 ml lapte 2-3 linguri ketchup 4 linguri ulei de masline piper sare Mod de preparare: Pastarnacul, morcovii, ceapa, cartoful si telina se curata, se spala si se taie in bucati mari. Rosiile si ardeii se spala, se curata de cotoare si seminte si se taie bucati mari. Dupa aceea se pun toate legumele la fiert in aproximativ 3 litri de apa rece cu putina sare. Dupa ce au fiert 30 de minute, la foc mic, se adauga uleiul de masline, zaharul, ketchupul, se potriveste de sare, piper si paprika. Se ia supa de pe foc, se pun laptele si untul si se mixeaza. Ca decor se folosesc fasii de peperoni si frunze de spanac sau patrunjel. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

passata retete vegetariene ardei gras telina cimbrisor salbatic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1276 viz    0 com
2597 viz    0 com
1137 viz    0 com
1969 viz    0 com
1186 viz    0 com
2278 viz    0 com
1236 viz    0 com
1125 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1625 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016396 (s)