News Flash:

Supa crema de rosii II

24 August 2011
2131 Vizualizari | 1 Comentarii
Supa crema de rosii II
Ingrediente: 5 cepe potrivite 4 cutii de rosii in bulion 50 ml ulei 1,5 l apa zahar sare piper Mod de preparare: Se curata ceapa, se taie solzisori si se pune la calit in ulei cu o lingurita de zahar dupa ce se caramelizeaza (nu trebui sa se prajeasca). Se adauga rosiile in bulion si apa fierbinte, se lasa sa fiarba acoperit 30-40 de minute, apoi se ia de pe foc. Se paseaza cu blenderul, se da prin sita si se da gust cu sare, piper si zahar. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.retete-mancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene ceapa ulei rom piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1131 viz    0 com
1091 viz    0 com
5039 viz    0 com
1363 viz    0 com
1184 viz    0 com
998 viz    0 com
904 viz    0 com
4022 viz    0 com
953 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023297 (s)