News Flash:

Supa-crema de rosii cu smantana si busuioc

14 Ianuarie 2014
2140 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 rosii decojite, fara seminte, taiate marunt
1 litru de suc de rosii
sare
piper
220 g de smantana
140 g de unt, la temperatura camerei
10 frunze de busuioc

Mod de preparare:


Pune rosiile si sucul de rosii intr-o oala la foc mediu. Fierbe timp de jumatate de ora. Paseaza acest amestec pana obtii un piure si adauga frunzele de busuioc. Pune din nou oala la foc mediu si adauga smantana si untul. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Este foarte important sa nu lasi supa sa fiarba.
Serveste supa crema de rosii cu busuioc alaturi de crutoane asezonate cu usturoi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1584 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019804 (s)