News Flash:

Supa crema de rosii cu dovleac

7 Iunie 2011
913 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de rosii cu dovleac
Ingrediente: 1 borcan pasta de rosii sau 1/2 kg rosii proaspete 2 cepe 100 g unt 350 gr miez de dovleac 2 linguri faina 1 litru zeama de carne 250 g smantana 1 lingurita sare Mod de preparare: Cepele se curata, se spala si se taie feliute subtiri, apoi se inabusa cu untul, amestecand continuu. Se lasa pana se inmoaie bine ceapa, apoi adaugam rosiile decojite si miezul de dovleac si se lasa sa fiarba inca 20 minute, avand grija sa nu se prinda de fund. Se trece fiertura prin blender pana se obtine o supa crema groasa, se adauga faina si se amesteca bine. Se toarna zeama de carne, lasand pe foc mic sa fiarba o ora. Optional se adauga smantana si se serveste fierbinte. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sos worcestershire unt telemea sarata bacon rumenit smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

857 viz    0 com
1198 viz    0 com
966 viz    0 com
1737 viz    0 com
1384 viz    0 com
2510 viz    0 com
3569 viz    0 com
1124 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1499 (s) | 26 queries | Mysql time :0.016506 (s)