News Flash:

Supa crema de pui cu smantana si taitei de orez

17 Decembrie 2013
2166 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g piept de pui
3 lamai
100 g unt
1 morcov mare
1 tija telina
150 ml smantana lichida
1 l supa pui
1 legatura patrunjel
100 g taitei orez subtiri
sare

Mod de preparare:

Morcovul, telina si puiul se calesc in unt aproximativ 10 minute. Se adauga supa de pui si zeama de lamaie si se fierbe la foc mic 30 minute. Se mixeaza compozitia obtinuta cu un blender si se pune iar pe foc impreuna cu smantana lichida. Taiteii de orez se inmoaie in apa fierbinte conform instructiunilor de pe pachet, se scurg si se pun in supa. Se adauga patrunjel proaspat tocat si se serveste.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1551 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013471 (s)