News Flash:

Supa-crema de pui cu smantana

31 August 2012
4102 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g piept de pui fiert
50 g faina
2 lingurite ulei de masline
2 tulpini de telina
1 praz tocat
2 morcovi taiati rondele
60 g unt
70 g smantana
1.5 l supa de pui
1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare:

Incingem ulei intr-o oala la foc mediu. Punem prazul si morcovii la calit timp de 6 minute si apoi le transferam pe o farfurie. Topim untul in oala si adaugam faina. Dupa un minut, indepartam oala de pe foc si adaugam treptata smantana si supa. Punem din nou oala pe foc si amestecam pana cand da in clocot. Adaugam legumele si puiul si amestecam timp de un minut, la final adaugam patrunjel si sare dupa gust.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina praz morcovi unt smantana patrunjel clocot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2599 viz    0 com
2701 viz    0 com
1121 viz    0 com
1570 viz    0 com
2190 viz    0 com
3968 viz    0 com
1813 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1644 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017220 (s)