News Flash:

Supa-crema de pui cu smantana

27 Iulie 2012
5772 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 g faina
900 g copanele de pui
500 ml supa de pui
1 ceapa tocata
1 praz tocat
2 tulpini de telina tocate
50 g unt
100 g smantana
1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare:

Se pun la fiert telina, puiul, supa, prazul si ceapa in aproximativ 1 litru de apa. Cand incepe sa fiarba oala se reduce focul la minim si se lasa asa o ora. Dupa aceea se scoate carnea de pui, se dezoseaza si se marunteste. Supa se strecoara, iar soliditatile se arunca. Topim untul in oala la foc mediu, presaram faina si amestecam in jur de un minut. Treptat se pune smantana si crema. Punem un capac pe oala si lasam sa fiarba. Adaugam puiul si amestecam ocazional. Lasam sa fiarba un sfert de ora, apoi potrivim de piper si sare si presaram patrunjel tocat marunt.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina ceapa praz unt smantana patrunjel foc mediu capac oala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1318 viz    0 com
2689 viz    0 com
1071 viz    0 com
2693 viz    0 com
2329 viz    0 com
1180 viz    0 com
2340 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1723 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014189 (s)