News Flash:

Supa-crema de pui cu smantana

16 Ianuarie 2012
2569 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de pui cu smantana
Ingrediente:

900 g pulpe superioare de pui fara piele
50 unt
500 ml supa de pui
1 ceapa tocata
½ telina tocata
1 praz tocat
80 ml smantana
80 g faina
1 lingurita patrunjel tocat

Mod de preparare:

Intr-o oala punem la fiert 1 l apa rece, supa de pui, puiul, ceapa, telina si prazul. Dupa ce a dat in clocot reducem focul la minim si mai fierbem cu oala acoperita timp de o ora. Scoatem pulpele, indepartam carnea de pe oase si o rupem in bucatele, apoi o lasam deoparte. Scoatem toate legumele din supa. Topim untul intr-o oala, adaugam faina si fierbem amestecand constant timp de un minut. Incorporam treptat supa si smantana. Acoperim oala si dam in clocot. Dupa ce a dat in fiert, punem si puiul in supa si mai fierbem timp de 15 minute amestecand ocazional. Adaugam sare dupa gust si presaram patrunjel. Se serveste cu crutoane.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

unt ceapa telina praz smantana faina patrunjel
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014327 (s)