News Flash:

Supa-crema de pui cu praz

11 Noiembrie 2011
1277 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de pui cu praz
Ingrediente: 500 g pui fiert maruntit 4 linguri faina 2 tulpini telina 1 praz tocat 2 morcovi 60 g unt 1 lingura patrunjel tocat 1 ceasca de smantana 6 cani supa de pui 2 linguri ulei de masline Mod de preparare: Se incinge uleiul in oala si se pune prazul cu telina si morcovul la calit 7 minute, apoi se transfera pe o farfurie. Se topeste untul si se adauga faina. Se lasa 1 minut pe foc si apoi se indeparteaza de pe foc si se adauga smantana treptat si supa. Se pune apoi din nou la fiert si se amesteca bine. Se pun din nou si legumele in oala, se adauga si puiul si se amesteca bine. Se presara la final patrunjelul. Supa se poate servi cu paine prajita sau chifle crocante. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina telina smantana placinte
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1562 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015889 (s)