News Flash:

Supa crema de pui cu ciocolata neagra

27 Iulie 2011
2611 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de pui cu ciocolata neagra
Ingrediente: 400 g piept de pui 25 g unt 84% grasime 200 ml lapte 3,5% grasime 200 ml smantana lichida 32% grasime 1,5 l supa de pasare 200 g pastarnac 100 g ceapa 2 legaturi patrunjel 150 g ciocolata neagra 75% 200 g ciuperci proaspete Mod de preparare: Carnea se fierbe in apa cu sare si legume pentru a forma supa de pasare. Legumele se paseaza. Carnea astfel fiarta se mentine in putina supa. Intr-o craticioara incinsa se pune untul, iar apoi faina. Se amesteca si se adauga restul de supa. Se lasa sa fiarba aproximativ 15 minute, dupa care se amesteca cu legumele pasate. Ciocolata se dizolva in laptele incalzit si se adauga in supa. La final se toarna si smantana lichida. Se condimenteaza. In momentul servirii se adauga felii subtiri de ciuperci si cuburi din piept de pui. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa articol: http://www.retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan unt lapte dulciuri frisca lichida
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2055 viz    0 com
1866 viz    0 com
1344 viz    0 com
1012 viz    0 com
3336 viz    0 com
1169 viz    0 com
15326 viz    0 com
1440 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011623 (s)