News Flash:

Supa-crema de praz cu peste

16 Decembrie 2011
1261 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Supa crema de praz cu peste
Ingrediente: 2 bucati de peste bass 4 cartofi 4 praz 2 morcovi mari 3 linguri de ulei de masline piper macinat sare Mod de preparare: Mai intai se pun la fiert bucatile de peste. Dupa vreo 5 minute de cand au dat in clocot se scot, se lasa se raceasca, iar apa se strecoara si se pune iar la fiert. Intre timp se curata morcovii si cartofii, se taie in bucati potrivite, prazul se taie si se separa partea alba de verde. Partea alba se taie in bucati potrivite si se adauga la oala impreuna cu cartofi si morcovi. Apa de la peste trebuie sa acopere legumele. Se pune un capac pe oala si se lasa la fiert pana cand sunt gata legumele. Cu ajutorul unui blender facem crema. Cat timp legumele fierb, pestele se dezoseaza si se scoate pielita, carnea se rupe in bucatele mici, se spala partea verde de la praz si sa taie julien. Dupa ce s-a facut crema se pune pe foc oala, se adauga bucatelele de peste, prazul verde si apa fierbinte. Se lasa la fiert in jur de 10 minute, pana cand e gata prazul. Cu un minut inainte de a se stinge focul se pune ulei de masline si se potriveste de piper si sare. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi busuioc morcovi placinte piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1473 viz    0 com
8952 viz    0 com
1299 viz    0 com
1783 viz    0 com
1568 viz    0 com
2711 viz    0 com
1475 viz    0 com
2905 viz    0 com
2827 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1655 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021362 (s)