News Flash:

Supa-crema de praz cu peste

16 Decembrie 2011
1197 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de praz cu peste
Ingrediente: 2 bucati de peste bass 4 cartofi 4 praz 2 morcovi mari 3 linguri de ulei de masline piper macinat sare Mod de preparare: Mai intai se pun la fiert bucatile de peste. Dupa vreo 5 minute de cand au dat in clocot se scot, se lasa se raceasca, iar apa se strecoara si se pune iar la fiert. Intre timp se curata morcovii si cartofii, se taie in bucati potrivite, prazul se taie si se separa partea alba de verde. Partea alba se taie in bucati potrivite si se adauga la oala impreuna cu cartofi si morcovi. Apa de la peste trebuie sa acopere legumele. Se pune un capac pe oala si se lasa la fiert pana cand sunt gata legumele. Cu ajutorul unui blender facem crema. Cat timp legumele fierb, pestele se dezoseaza si se scoate pielita, carnea se rupe in bucatele mici, se spala partea verde de la praz si sa taie julien. Dupa ce s-a facut crema se pune pe foc oala, se adauga bucatelele de peste, prazul verde si apa fierbinte. Se lasa la fiert in jur de 10 minute, pana cand e gata prazul. Cu un minut inainte de a se stinge focul se pune ulei de masline si se potriveste de piper si sare. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi busuioc morcovi placinte piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1324 viz    0 com
8255 viz    0 com
1231 viz    0 com
1671 viz    0 com
1477 viz    0 com
2396 viz    0 com
1333 viz    0 com
2786 viz    0 com
2620 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022556 (s)