News Flash:

Supa crema de praz

13 Iulie 2011
2314 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de praz
Ingrediente: 5 fire praz 2 morcovi 2 cepe 1 pastarnac o jumatate de telina 80 g unt 1 lingura faina 1 pahar lapte 100 g cascaval sare Mod de preparare: Se curata zarzavatul, se spala si se fierbe in apa cu sare, apoi se strecoara. Prazul se taie in felii subtiri si se inabusa in putin unt. Cand prazul s-a inmuiat bine, se adauga faina, se amesteca, apoi se stinge turnand cateva linguri din zeama de zarzavat. Se lasa pe foc sa clocoteasca pana ce prazul este foarte bine fiert. Se paseaza legumele, iar piureul obtinut se amesteca cu zeama ramasa de la zarzavat si cu laptele. Se mai lasa sa dea in cateva clocote, apoi se da jos de pe foc, se potriveste de sare, se adauga restul de unt si cascavalul ras pe deasupra. sursa articol: http://www.retete-online.ro sursa fotografie: http://www.femeia.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

busuioc morcovi cascaval lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1608 viz    0 com
2583 viz    0 com
1348 viz    0 com
1046 viz    0 com
1028 viz    0 com
1134 viz    0 com
1090 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1564 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013023 (s)