News Flash:

Supa-crema de porumb picanta

31 Iulie 2013
1335 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 g bacon
2 linguri de ulei de masline
2 ceape tocate
2 catei de usturoi
2 cartofi medii
450 g de porumb congelat
4 cesti de supa de pui
1 cana de smantana
ardei rosu iute
sare s
piper
patrunjel proaspat

Mod de preparare:

Separat, intr-o alta cratita, incinge uleiul de masline si rumeneste putin ceapa, cu sare si piper, aproximativ 6 minute. Adauga peste ceapa si usturoiul si mai lasa compozitia pe foc inca 2 minute.
Adauga si cartofii, porumbul, supa de pui, smantana si lasa supa sa fiarba aproximativ 15 minute, apoi transfera jumatate dintre legumele din supa intr-un blender si mixeaza-le pana cand obtii un piure, apoi adauga-le din nou in supa, impreuna cu ardeiul rosu iute.
Supa-crema de porumb picanta se serveste calda, presarata cu piper si patrunjel proaspat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bacon cartofi medii porumb congelat smantana cratita piure
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1663 viz    0 com
1431 viz    0 com
1221 viz    0 com
4924 viz    0 com
1384 viz    0 com
1514 viz    0 com
2385 viz    0 com
1540 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1878 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019469 (s)