News Flash:

Supa crema de peste cu fructe de mare

10 Mai 2011
3990 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema de peste cu fructe de mare
Ingrediente: 500 g scoici bine spalate si razuite 300 g file de cod (Gadus Morrhua) 200 g file de peste unditar 300 g cozi de creveti (capetele si crusta le dati deoparte) Sofran 30 g ulei de masline extravirgin 50 g brandy 200 g apa Mod de preparare: 1. Puneti scoicile si fileurile de peste în recipientul Varoma si dispuneti crevetii curatati de cap si crusta, presarati cu sofran, în tava Varoma. Tineti deoparte. 2. Puneti uleiul în bol, infierbantati 3 min. / Varoma / viteza 1. 3. Adaugati capetele si crusta crevetilor pentru a-si lasa gustul 3 min. / Varoma / viteza 4. 4. Incorporati brandy-ul si lasati-l sa se evapore cateva secunde. 5. Adaugati apa, fierbeti 5 min. / 100º / viteza 2. Strecurati cu ajutorul cosuletului, dati supa deoparte. Spalati bolul. 6. Puneti în bol toate ingredientele pentru sofrito, tocati 4 sec. / viteza 4 si inabusiti 5 min. / 100º / viteza 1. 7. Adaugati supa tinuta deoparte, pozitionati Varoma si fierbeti 10 min. / Varoma / viteza 1. Indepartati Varoma. Scoateti tava în cere se afla crevetii. Scoateti scoicile din cochilii. 8. Adaugati in bol fileurile de peste si molustele, tocati 30 sec. / viteza 7. 9. Adaugati smantana, sare, piper, fierbeti 2 min. / 80º / viteza 5. Daca e nevoie, mai adaugati putina apa. 10. Mixati 30 sec. / viteza 7, pentru a omogeniza supa.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paprika somn fructe glasate
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1762 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020199 (s)