News Flash:

Supa-crema de peste

4 Iulie 2013
1623 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri de unt
2 cesti ceapa tocata
4 ciuperci proaspete, feliate
1 legatura de telina, tocata
4 cesti supa de pui
4 cesti cuburi de cartofi
4 bucati de cod
1/8 lingurita de condimente
piper negru
1 ceasca de suc de scoica
1/2 cana faina
340 ml de lapte

Mod de preparare:

Topeste intr-o oala mai mare doua linguri de unt la foc mediu. Caleste in ea ceapa, ciupercile si telina pana cand se inmoaie putin, apoi adauga peste ele si supa de pui, si cartofii. Lasa-le sa fiarba aproximativ 10 minute, apoi adauga si pestele si mai lasa supa pe foc inca 10 minute,

Asezoneaza supa cu condimente, sare si piper, apoi adauga si sucul de scoica, si faina si amesteca pana cand se omogenizeaza. La final, adauga si laptele, dupa ce ai luat supa de pe foc.
Supa-crema de peste se serveste calda, presarata cu verdeata deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa tocata ciuperci proaspete cartofi condimente piper negru lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1419 viz    0 com
1043 viz    0 com
1250 viz    0 com
1088 viz    0 com
1204 viz    0 com
1642 viz    0 com
1135 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1605 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013916 (s)