News Flash:

Supa-crema de pepene galben cu frisca

12 August 2013
2433 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 banane mari
1 pepene galben mediu
200 ml frisca lichida
2-3 linguri zahar brun

Mod de preparare:

Curata si taie fructele cubulete, adauga-le in blender si mixeaza-le pana devin ca o pasta. Adauga frisca si zaharul si incorporeaza-le in pasta. Supa se serveste rece, cu scortisoara, vanilie sau alte arome pe deasupra si se garniseste cu cate 1-2 frunze de menta proaspata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pepene galben frisca lichida zahar brun blender pasta scortisoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019166 (s)