News Flash:

Supa-crema de pastarnac cu salvie

23 Octombrie 2012
1665 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g pastarnac tocat
20 g unt
500 g cartofi taiati cuburi
1 ceapa tocata
6 frunze de salvie
1.25 ml apa
125 ml smantana
2 cuburi de gaina

Mod de preparare:

Se caleste ceaa in unt topit la foc mediu, dupa care se pun in recipient cartofii, salvia si pastarnacul. Se amesteca bine, se toarna apa, se incorporeaza cuburile de gaina si se da la mare focul. Cand incepe sa fiarba se reduce la minim si se pune capacul, dar nu de tot. Dupa o jumatate de ora se lasa la racit, apoi se trece totul prin blender. Se pune la incalzit iarasi crema si se adauga smantana. Se poate servi cu paine prajita sau crutoane.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastarnac unt cartofi ceapa apa smantana blender paine prajita crutoane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1651 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019263 (s)