News Flash:

Supa-crema de papadie cu praz

7 August 2012
2071 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 cani frunze de papadie
400 ml supa de legume
1 lingura unt sau ulei de masline
1 fir de praz (numai partea alba)
1 morcov
1 cana de lapte
 piper dupa gust
sare
cartofi
telina
patrunjel


Mod de preparare:

Se spala foarte bine frunzele de papadie si legumele, apoi se taie felii, iar morcovul se razuieste. Se face o supa de legume din morcov, telina, cartofi si patrunjel.
Se pune prazul, frunzele de papadie si morcovul in untul sau uleiul de masline incins si se tin asa in jur de un sfert de ora. Din cand in cand se amesteca. Se pune apoi supa de legume si se mai lasa pe foc in jur de un sfert de ora. La final, adauga laptele, da focul la mic si amesteca in continuu pana cand supa se ingroasa nitel.
Se ia supa de pe foc, se lasa la racit putin, apoi se da prin blender pana cand devine o crema consistenta. Se sareaza dupa gust.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt morcov lapte piper sarecartofitelinapatrunjel blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1732 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014725 (s)