News Flash:

Supa-crema de napi

28 Februarie 2014
1512 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g napi
1 radacina patrunjel
1 morcov
1/2 telina mica
1 lingura pudra de vegeta naturala (preparata in casa)
1 ceapa alba
sare
piper, dupa gust
2-3 linguri ulei de masline extravirgin
50 g cascaval ras fin
crutoane

Mod de preparare:


Se spala napii in multa apa si se curata cu grija. Se taie felii. Se spala si celelalte legume, se curata si se taie bucati. Se pun toate la fiert in apa cu sare si pudra de vegeta. Se fierb pana se inmoaie bine legumele. Se paseaza totul cu ajutorul unui mixer vertical, pana se transforma intr-o crema fina.
Se potriveste de sare si piper, se adauga uleiul de masline si se omogenizeaza. Se toarna fierbinte in boluri si se serveste imediat cu cascaval ras si crutoane.

Supa-crema de napi recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

supa nap retete nap retete ciorba retete supa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1403 viz    0 com
1716 viz    0 com
1959 viz    0 com
5764 viz    0 com
2889 viz    0 com
1309 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1627 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019735 (s)