News Flash:

Supa-crema de morcovi cu smantana si crutoane

19 Martie 2013
3649 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr morcovi
1 lingurita unt
1 lingura ulei de floarea soarelui
1 telina mica
1 ceapa mica
vegeta naturala
sare
piper dupa gust
1 lingurita smantana, pt. decor (optional)
apa (1,5 l)

Mod de preparare:

Pun totul direct la fiert (in cazul de fata--legumele taiate cuburi, vegeta si lingura de ulei). Dupa ce legumele s-au inmuiat destul, am luat oala de pe foc, am lasat sa se racoreasca putin, apoi am pasat supa in blender, pana a capatat o consistenta foarte fina. Am adaugat lingurita de unt si am potrivit de sare si piper. Am servit calda, cu putina smantana  si crutoane.

Supa-crema de morcovi recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi unt telina mica ceapa mica vegeta naturala sare smantana apa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2210 viz    0 com
1914 viz    0 com
1393 viz    0 com
1547 viz    0 com
1618 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013055 (s)